21års partaj

I lördags så hade jag lite förfest hemma för att sedan gå ut! Det blev en mycket trevlig kväll måste jag säga!
Fick också jätte fina presenter! Fick Rosti Mepal skålar och ett par fina örhängen av Jennie, tack vännen, jag blev JÄTTE glad!
Av Angelica och Robin fick jag ett sjukt snyggt halsband och fräckt armband som jag senare bar på kvällen. Tack Tack, du vet precis vad som passar mig Angelica! :)

Och det blev mycket dnas på kvällen som slutade på Parken.
Tack ALLA som var med och förgyllde min dag, ni är underbara!!







Over and out / Ellie

Kalas

I fredags så var det min födelsedag och vi hade kalas hemma hos mammsen!
Blev jätte lyckat med all god mat. 21 personer fick vi plats, trångt var det men det var det värt.

Jag fick en massa roliga presenter, fick faktiskt mycket som stod på min önskelista. Speciellt glad blev jag såklart för Thomas Sabo ringen jag fick av älsklingen!! Blev så sjukt glad! Fick också en lila Adidas klocka från pappa och Ulla som jag blev mycket glad för. 2 toppar från Gina Tricot var också kul att få.
Massa grejer till hemmet fick jag, t ex den underbart lila Marimekko skålen från mamma och Ulf, älskar den!

 

Fick också massa skålar från Rosti Mepal och massa glas och mycket mer!!
Jag är sjukt nöjd med min födelsedag och jag fick nästan allt jag önskat mig!

Ska försöka lägga upp bilder på det jag fick om jag får tid, har en del att stå i!

Tack ALLA för allt fint jag fått, är jätte glad och nu fattas det bara att vi kan flytta in i lägenheten och få användning av allt fint!

Väska

Jag har varit på jakt efter en väska ett tag nu men jag har inte riktigt hittat något som fallit mig i smaken, så jag beslutade mig för att ta det i egna händer

Jag köpte mig en svart väska på Gina Tricot som jag tyckte var snygg. Sen gick jag vidare till shock för att inhandla mig lite nitar!



Resultatet:




Blir nog mer nitar på den sen, men jag är sjukt nöjd! Kul att få pyssla lite

/ Ellie ♥

Hår

Jag har nu bestämt mig för att jag sakta men säkert vill bli blond igen! Så i torsdags var jag hos frissan och började min låååånga vandring. Vill inte rusa på för fort för jag vill gärna inte ha gult eller orange hår så jag gjorde lite ljusa slingor! Sen så är mitt hår väldigt skört så det blir lätt slitet, därför ska jag med hjälp av solen bleka mitt hår så mycket jag kan i sommar! :) får se hur det slutar.
Detta blev resultatet efter första behandlingen:

 

/ ellie

 


Helgen i Jönköping!

Här kommer en del bilder från våran trevliga helg i Jönköping. Tycker väldigt mycket om den staden, jätte mysig.



En söt liten surpuppa!





















/Ellie ♥

Oj Oj Oj

Nu har jag MYCKET att blogga om :) Vet inte riktigt hur jag ska hinna med :D hehe
Men jag ska börja med att berätta en mycket rolig nyhet, jag har nämligen blivit "officiell" fotograf för Christians och hans vän Jonas företag Gourmand.
Med andra ord så ska jag vara med på alla provningar och matlagningskurser och fota till deras hemsida. Vi hade en liten session härom veckan som skulle vara till en artikel i en tidning som ges ut i Eriksberg. Jag skulle ta lite kort på en Ört & honungskryddad lammstek med potatis & palsternacksmos, ugnsrostade rotfrukter, gröna bönor & rostad vitlöksås. Och det är en hel del jobb med att fota mat, inte det enklaste att göra! Men jag tyckte att jag fick till det helt okej och Christian var nöjd. Vi fick också lite bilder på dem som hamnade på hemsidan.

Christian och Jonas



När jag fotade så lånade jag min brors objektiv och hans blixt, så nu är det hög tid för mig att köpa mig en blixt har jag bestämt, det är det lätt värt.
Det kommer att bli en Pentax AF-360 FGZ. Priset ligger på lite över 3000 kr, plus en Omni Bounce för att få ett mjukare ljus som ligger på ca 300 kr.




Så nu väntar jag bara tills jag sparat ihop tillräckligt för att köpa den, längtar längtar!!
Kommer att lägg upp här på bloggen när Gourmand kommer med en ny provning eller kurs! Hoppas att någon blir intresserad för det är väldigt kul!

/ Ellie ♥

På tåget

Just nu sitter jag på tåget på väg till Jönköping. Ska ungås med Mamma, Ulf, Annie och Emmy hela helgen! Ska bli jätte mysigt. Vi ska gå och bada imorgon och antagligen blir det melodifestivalen på kvällen, Emmy är ju helt galen i det och sitter framför datorn och övar in låtar. Hon vet grymt mycket mer om Melodifestivalen än jag, och hon är inte ens 3 år haha. Och hennes favorit är Eric Saade, jag hade aldrig hört låten förens vi satt och kollade på SVT play och då kunde hon sjunga med i hela låten, hon är för go.

Igår gick jag i stan och då ryckte det gott i shoppingtarmen. Så jag beslöt mig för att gå och kolla runt lite och se om jag hittar något, det gjorde jag!!
Jag har tyvärr inte hunnit tagit kort på det än men kan beskriva för er iaf! :)

Först så var jag på HM, där hittade jag 3 saker:
Ett par svarta solglasögon, billiga och snygga, kunde inte bli bättre. Sen hittade jag ett svart linne med Döskallar och fjärillar på, blev helt förälskad, och för 99:- så är det inte mycket att tjata om!
Sen så kände jag att jag ville följa trenden och köpa mig en bustier, hittade en svart skit snygg som jag fastnade för, passade perfekt!
Sen svängde jag förbi Glitter på vägen till bussen och hittade 2 underbara saker. Först en svart döskallering i plast, jag har verkligen letat efter en sån här och den var sjukt fräck, kostade vara 40:- dessutom :)
Sen hittade jag ett par solglasögon till hehe. Ett par rosa leopardmönstrade "rayban"-formade brillor med spegelglas, haha det kanske låter knassigt men tyckte dom passade mig väldigt bra.

Hoppas att jag kan hitta mig en väska nu i Jönköping, måste verkligen ha en ny. Vet precis hur jag vill ha den men är lite svårt att hitta en som man bara sett i fantasin :P
Jag vill helst att den ska vara grå, annars svart. Sen ska det vara ett rätt så långt axelband. Storleken är väl typ mitt-i-mellan: inte så liten att jag bara får plats med plånbok, nycklar och mobil, och inte så stor att man kan förknippa den med en resväska. Men det viktigaste av allt är att det ska vara nitar på den! :) den ska helt enkelt se rockig ut!!
Nej nu tror jag att jag ska försöka sova lite innan bytet i Falköping kommer. :) kram kram

/Ellie


Dans, fint väder och fotande

Igår blev det utgång med Jennie och hennes vän Rebecka. Väl inne på Nivå träffade vi Ida och Fanny m.m.
Det blev en mycket trevlig kväll med mycket fylla och alldeles för mycket dans :) Men eftersom man inte hade vart ute på ett tag så var det riktigt skönt att så skaka av sig lite!

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen




Jennie hade trillat när hon sprang till tåget påväg till mig. Stackare!








På dagen igår så var jag och Jennie på en långpromenad i stan i det fina vädret! Helt underbart var det.


Ja nu är det så att det snart är dags att köpa mig en ny telefon, vare sig jag vill det eller inte. Min har helt flippat ut och raderar meddelande hej vilt. Så igår var vi på Elgiganten och kollade lite. Och jag hade redan checkat lite på nätet och har fastnat för den nya Sony Ericsson Satio. För jag har tänk att om man ska slå till kan man lika gärna slå till stort!

 

Jag tycker att den är perfekt, som en liten dator! Jag är helt kär. Det är ungefär som en iPhone fast billigare, och eftersom jag inte är så förtjust i Apple så är detta är grymt allternativ.

Problemet är bara att jag antagligen kommer att få byta abonnemang om jag ska ha denna. För att Tele2 har ingen tilläggstjänst där man har fri surf, och det kommer man behöva med denna så att man kan lyssna på Spotify och kolla på SVT play eller youtube. Det ända abonnemanget som har det är Telenor, då är det obegränsad surf för en liten kostnad. Och krille funderar också på att skaffa sig en ny så då lär han också få byta till Telenor. Men jag tycker ändå att det är helt okej, skickar ju gratis sms till alla och sånt med det abonnemanget jag vill ha.

 

 

Så nu är det bara att fundera lite till och se vad man bestämmer sig för! Det är ju en del pengar.

Vad tycker du?

 

/ Ellie ♥

 


Fredag

Ja idag har jag haft en dålig dag :( Jag vet inte varför men jag har haft fruktansvärt dåligt humör och irriterat mig på allt och alla. Vet inte varför det är så vissa dagar. Man vill liksom bara vara ifred. De har inte haft det lätt med mig på jobbet idag!
Solen har iaf hjälpt mig lite, blir glad när jag ser att det snart kan bli vår!!

Igår var vi och blev godkända av våran nya boendeförening. :) gick jätte bra! Längtar jätte mycket.

Ikväll ska vi hem till Jimmy och Jessica, och det är ju tur för då lär jag få upp mitt humör iaf!



En bild från våran utekväll när min kusin fyllde 18 år!


RSS 2.0