Dålig dag, som blev bättre!

Idag har jag haft en dålig dag :( har bara mått skit och vart jätte trött. Trodde aldrig att dagen skulle ta slut.
Det regan jätte mycket när jag skulle åka hem från jobbet, missade bussen PRECIS (jag sprang och busschaffören såg mig, men såklart så stannade han inte :( blir så ledsen av sånt) Så då missade jag ju såklart bussen i stan också. Ville bara hem så fort som möjligt och lägga mig i sängen. Så kom min älskade hem och förgyllde min dag, han ville åka till frölunda torg och köpa nya underkläder till mig :D:D jag blev jätte glad..
Så det gjorde vi, blev 6 par snygga/sexiga trosor.

När vi kom hem lagade vi våran speciallitet, Thaimat! Hehe, alltid lika gott!



/ Ellie ♥

Paramore

Älskar dem verkligen. Kan aldrig sluta att lyssna.

 

/ Ellie ♥


Avskedsträff

Igår bar det av till slottskogen för en liten avskedningsfest för Annie som skall åka tillbaks till USA på tisdag.
Det skulle egentligen bli brännboll, men med det "fina" vädret så blev det inget av det. Istället så satt vi under paraplyn och drack/åt goda jello-shots som annie hade gjort :) plus några öl.
Som tur va hade jag mina snygga gummistövlar med mig :) och det ångrar jag verkligen inte.

När vi hade fått nog av regnet och det leriga gräset gick vi till La Sombrita och drack några Frozen Margaritas. Men jag blev så sugen på all mat alla åt runt om oss, så det blev en hel måltid av tapas, sjukt gott!! Sen var det dax för mig att åka hem och sova. Va sjukt trött från i fredags.

Ikväll blir det bio, den nya Beck. Jag, Krille och Ingela ska gå kl 20:45 (tror jag). Det ska bli kul.
Sen är det tid nog att åka hem till pappa och sova hos han i natt, får se om Krille följer med. Ha en bra resterande helg!


Jello-shot                   Snygging annie             regnbåge!




/ Ellie ♥

Sjukt roligt

Måste bara säga att jag skratta sjukt mycket när jag såg denna.




/ Ellie ♥

Mina Tatueringar

Jag har en sjukt stor kärlek för tatueringar! :) Jag älskar det och tycker att det kan vara hur snyggt som helst. Själv har jag 2 st, än så länge. Jag tycker att man ska vänta med att tatuera sig tills man verkligen vet vad man vill ha, något man ska leva och tycka om hela livet.

Min första tatuering gjorde för att hedra min Farmor och Farfar. Jag tyckte om dem väldigt mycket. Tears in Heaven är en låt med Eric Clapton som de båda tyckte om och som spelades på deras begravningar.
Jag gjorde den hos Fredd på Blood Work Tattoo.




Min andra tatuering har jag velat göra i mer än 1 år. Och i 1 år har jag väntat på denna tatueringstiden. Hos Niki på Heidi Hay tattoo gjorde jag denna som symboliserar mig, tycker jag. Det är en fin fjärill men med en döskalle. Jag kan inte rikgti förklara varför den symboliserar mig, den bara gör det :) Sen är det upp till er att tänkla på vilket sätt.

 
Skriv gärna och kommentera. :)

/ Ellie



Dagen efter...

Hej Hopp. Igår va en galen kväll. Hade sjukt kul tillsammans med mina tjejer. Vi gick till rockbaren, men draget där va inte så bra så vi drog vidare, då lämnade våran kära Ida oss :(. Men jag och Angelica gick till Bryggeriet, alltid bra när man vill dansa och där är det alltid mycket folk. Sen så hade min kära pojkvän blivit lite för full så min kväll blev inte så bra efter detta. :( men så är det.. Jag och Angelica hade en mysig natt iaf och idag så är jag glad att det inte blev så mycket senare.

Idag skulle jag egentligen följt med Kristoffer till hans sommarställe på Lyr. Men jag tyckte att vi behövde lite tid ifrån varandra. Så nu sitter jag här i myskläder och raggsockar (älskar raggsockar!!) och ska snart göra ordning mig. Blir istället avskedningsfest för Annie i slottsskogen. :) så dax att ta på sig stövlarna!!


Lite bilder från igår


/ Ellie





Förfest..

.. hemma hos krille. Jag, Angelica och Ida ska dansa hela natten lång!!! först blir det rockbaren. sen ska vi göra stan osäker!! :D skriver mer imorgon om hur det gått, då jag är en del påverkad av alkohol just nu! :) KRAM

Träning inför korpen.

Hej Hej. Igår så var jag och Krille hemma hos pappsen och hjälpte till att passa Emmy. :) sötunge, hon ville bli runtburen i en ikea-kasse hehe. Sen lagade vi lite hamburgare och la oss tidigt.

Idag var det andra träningen inför våran korp-bowling. Vi ska nämnligen spela med jobbet en dag varje vecka, sjukt roligt faktiskt. :D Så idag spelade vi 4 serier. Det gick sådär, jag försöker fortfarande få kontroll över mina fötter, hehe.
Första serien fick jag 126, helt okej för mig tycker jag. Andra och tredje serien fick jag 84 och 98, inte så himla bra! Men i fjärde serien 131 och det var jag riktigt bra för att vara mig!



Längtar sjukt mycket tills imorgon, då blir det utgång med Angelica. Först lite förkrök hemma. har längtat efter detta så länge nu! Men har lite ångest för att det är fredag, alltid stressigt på jobbet, många bilar som ska ut. Men jag älskar mitt jobb och när jag står inne i boxen är jag i min egna lilla värld :)


      

Här är min underbara jacka, och min nya tröja också


Dax att laga lite mat. :) ha det så bra. Kram
/ Ellie ♥




Löning... shopping

25e! Det betyder bara en sak, lön!
Idag var det dax igen, och det behövdes verkligen. Var i stan och träffade min underbara Angelica. I flera vekcor har jag väntat på att få köpa skinnjackan! Och Angelica har fått en del sms om hur många dagar det är kvar tills jag kan köpa den :D hehe.
Sen träffade vi Isabelle och Annie också, väldigt kul då det va jätte länge sedan jag träffade dem.

Att shoppa är en konstig känsla. Först mår man jätte bra när man hittar någonting man verkligen vill ha eller något billigt. Sen köper man den och mår ännu bättre, tänker på vilka plagg som passar till, när man ska använda den och vilken bra deal man har gjort. Sen kommer det stadiet när man kommer hem, ÅNGEST! Man vet att man älskar plaggen man köpt, men man undrar ändå om det var så smart att köpa dem. :S konstigt det där.

Iaf så blev det 4 grymt uppskattade plagg inköpta idag. Först så köpte jag en grå lång cardigan på Gina Tricot, snygg till alla möjliga stilar. Även en grå stickad tröja blev köpt på Gina, som jag för övrigt hoppas köpa i fler färger eftersom jag älskar den redan och priset: 150 kr!!! Ett linne/klänning, svart-vitt randigt från HM tyckte jag skulle passa perfekt tills på fredag!
Sist med definitivt inte minst, min underbara svarta skinnjacka!! Tack Angelica för att jag fick köpa den. Inköpt på Shock.
Bilder kommer senare när jag har min kamera på plats.

Nu blir det nog inte så mycket mer shopping denna månaden, men jag är sjukt nöjd och glad.

Dax för min och min prins att gosa ner oss och kolla på Pride And Glory. Imorgon blir det lugnt efter jobbet. Diska och laga mat är det enda som ska göras, sen ska jag slappa!

/ Ellie

Söndag = Mysdag

Nu ligger jag och Kristoffer i sängen och ska snart sova. Dagen idag har varit lugn och skön.
Vi vaknade upp och kollade lite på tv. Sen åkte vi till Jimmy och Jessica för att sammåka till Paul och Jenny. Paul som fyller 28 år imorgon skulle firas lite. Eftersom att vi inte hade träffat dem på så länge var det roligt att hälsa på. Så fick vi äntligen hälsa lite på den söta Wincent också. Han har blivit sååå stor sen vi såg han sist. :) 

Imorgon är det måndag igen och en ny vecka full av roliga händelser. Det kommer bli mycket fikande och en del shoppande (lönen kommer ju på tisdag!!).

Tänkte att jag skulle lägga upp lite filmtips imorgon. Jag och Kristoffer kollar på en del filmer varje vecka!

Dax att sova, väckarklockan är ställd på 04:55 (plus några snooze-tryckningar)
God Natt

/ Ellie ♥

Mysig kväll.

Sitter här hemma med älsklingen, har nyss kommit hem från en trevlig dag.
Hos Monica och Lasse fick vi jätte god mat och Andreas fick fina presenter. Efter det så åkte vi ut till Jimmy och Jessica för att hälsa på och få chansen att gosa lite med lilla söta Allisa. Helt underbar tjej som får en att smälta :) alltid lika kul med små barn. Vi kollade på Gran Torino (jag och Krille hade redan sett den men vi tyckte att det va så bra så det fick bli en gång till).

På vägen hem så va jag JÄTTE nära på att köra över en liten kaninunge :( den sprang mitt i vägen och när jag kom närmare så följde den bara ljuset från bilen. Jag tvärnitade mitt i vägen (som tur va det inte så många bilar ute just då) och jag var bara några centimeter från att köra över den stackaren. Jag hade inte kunnat leva med att köra över ett djur, så var den ju så söt också, en liten hårig boll.

Nu ska jag krypa ner brevid min prins och kolla lite TV. Imorgon blir det 3e kalaset för helgen :)
Sov så gott!

/ Ellie


Första inlägget!

Japp här kommer det :) mitt första inlägg. Som ni ser har jag inte riktigt kommit igång med sidan, den ser lite knagglig ut!
Försöker reda ut det där med HTML som inte är jätte lätt tycker jag. Med den kommer väl bli bra någon gång.

Igår va jag och Krille hemma hos min bror och Linda, dom skulle ha lite födelsedagskalas. Min bror fyllde 30 så det blev lite firande, eller rätt mycket får jag säga.
Aldrig bra att blanda Tequila, rosévin, öl och grogg!! Det kan bara sluta på ett sätt, men vi hade det väldigt trevligt.

Idag så ska vi på ett till kalas hos min kusin Andreas, plus att Christian fyller 31 idag, mycket kalas denna helgen! men det är aldrig fel. Nej nu måste jag göra ordning mig lite, ser ut som en vrak :)
Ha en bra dag!

/ Ellie

Lite bilder från festen

     
   
 








Volbeat

testing


RSS 2.0