Födelsedag!

Mobilblogg.

Igår så fyllde lilla jag 23 år. Det firades hemma hos mig med mina finaste! Kristian, Therese och Angelica var hos mig och åt god mat och drack lite vin :)
Hade världens bästa födelsedag! <3

Av Therese fick jag en överraskning som jag inte vet vad det är än :) vi ska tydligen hitta på något någon dag, och det fick jag berättat till mig på 3 fina ölflaskor! LÄNGTAR! Sen fick jag också en fin fin mugg som jag önskat mig :)
Av Angie fick jag en underbar sjal med amerikanska flaggan på och en matchande ögonskugga från MAC! Lovely! Vi hade en jätte mysig kväll verkligen.

I lördags hade jag kalas för släkten hemma hos min bror, tänkte jag skulle få tummen ur röven och fota lite presenter så jag kan lägga upp här. För tillfället blir det bara lite tråkiga iPhåne-bilder.

 

 


Jofama!

Åh denna underbara jacka! Älskar den och är så glad för att jag köpte den!
Lätt värt pengarna!


Nytt!

Nytt halsband och linne från Vero Moda!


Pink Floyd

Älskar mina Pink Floyd converse. Och min fina Pink Floyd tisha till ett par höga jeans! Mums!


Smyckesgalge

 

En sådan här vill jag ha, i vit helst!

199.- Juvlia

 


Sjuk och uttråkad

Det är knappt att jag orkar sitta här vid datorn men jag är så uttråkad att jag måste göra något.
Har fått influensan och det är första gången jag har det och FY FAN vad det är jobbigt. Man kan inte göra någonting, jag mest sover hela tiden. Och jag har ingen aptit så jag har ingen energi att göra något.
Som tur är så har min feber vart lite bättre idag. Men mina smaklökar spökar med mig, höll på att spy igår när Kristian köpt hamburgare från Max till mig, klarade helt enkelt inte av lukten av dressingen. Och samma sak hände när jag skulle unna mig lite chips förut. Usch usch.

Här kommer lite mer roligt från nätet. Kan inte sluta att kolla runt efter fint nu när man är så rastlös.
Här kommer lite fint från KyssJohanna

 


RSS 2.0