Söndagsmys

Underbar söndag var det igår. Massa SOL, promenad, varma mackor och Nicklas och Emma på besök!

 

Fick jätte fina inflyttningspresenter av Emma och Nicklas.

Tack så hemskt mycket.

(ska försöka lägga upp alla underbara presenter vi fått, tack alla!)




Mycket som hänt sista tiden...

... därför tänkte jag lägga upp lite bilder och visa hur roligt vi haft det!!


Jag har fixat och trixat lite i mina smyckelådor. Älskar att greja med dem!

 

Här kommer lite blandade bilder från förra helgen och denna

Lissen frivdes i sin lilla låda hihi

 

Med andra ord

 

Öppethus i lördags

 

/ ellie ♥

 


Sömntutor

Just nu så sover Kristoffer på soffan och Leia i sin vagn hihi.

Idag har vi passat Leia i några timmar och det har gått hur bra som helst, hon är ju så snäll! Vi gick på en lång promenad och sen har vi vart hemma och busat! :)
Bytt blöja har vi också fått gjort, 2 gånger! Som tur är tycker inte jag att det är så jobbigt, det är värre för Krille haha.

Här kommer lite goa bilder på underbarnet!










/ ellie ♥

3 underbara år

Detta inlägg tänkte jag tillägna min underbara sambo Kristoffer! ♥

Idag har vi varit tillsammans i 3 år. De är de bästa 3 åren i mitt liv. Du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen och så länge du finns vid min sida så kommer jag att vara lycklig.

För 3 år sedan så gick vi i gymnasiet och var ny kära. Känslan av att vara ny kär går inte att förklara men det är den bästa känslan i världen. Och det bästa av allt är att den känslan kommer tillbaks nu när vi flyttat ihop, det känns som att man börjar om från början igen, börjar ett nytt LIV tillsammans.

Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig, du gör mig hel! Tack för att du förgyller mina dagar med så mycket tacksamhet! Jag vet att jag har funnit mitt livs kärlek och det kan jag gå och le åt hela dagarna. Tack för att du är min!!

♥ Jag kommer alltid att älska dig min plutt!!


Här hade jag tänkt att lägga upp ett litet album på oss men eftersom att jag inte har några bilder på datorn så fick det bli en bild på Krille och Leia!






Saknar att blogga

Hej på er mina vänner. De senaste 2 veckorna har jag haft det lite svårt att blogga. Dels för att vi har FLYTTAT och dels för att vi inte haft någon dator. Men nu har vi fått låna Ingelas "mini-laptop". Och den är inte den lättaste att skriva med så därför ska jag försöka lägga upp så mycket bilder som möjligt.

Jag måste börja med att säga att jag ÄLSKAR våran lägenhet. Den är hur mysig som helst. Bilder kommer inom kort. Allting gick perfekt med flytten och vi var så gott som klara med all uppackning i söndags, det känns verkligen jätte skönt.

Man känner sig verkligen vuxen när man kommer hem och sätter på en maskin med tvätt, går och plockar in disken och vattnar blommorna, jag älskar det!

Kristoffer har också gjort en matlista så att vi vet vad vi ska handla varje vecka.
Idag så står det Stinas Kyckling på menyn!

Sen efter maten så ska jag gå och ta mig en titt på vårat solarie vi har här i källaren. :) känner mig som en blekfis och vill få upp lite färg innan sommaren kommer igång på riktigt.

Och ikväll händer något jag verkligen har längtat efter, POWERwalk med Jessica. :) Jippi! Här ska det börja tränas. Äntligen. Och idag har jag bestämt att vi ska gå så fort att vi har lite träningsvärk imorgon iaf!





Jag vill också Tacka alla som hjälpte oss med flytten, Det är Guld värt! Utan er hade vi inte kommit i ordning så mycket som vi gjort nu.

Och tack Jimmy, Jessica och Alissa som har förgyllt våran helg genom att bara varit här! :) Känns underbart att ha er så nära!

Och givetvis så är det också underbart att ha Syrran med familj i samma hus! :) känns skönt att ha en liten sötnos som kommer upp och säger godnatt ibland hihi.


Ska försöka att lägga upp lite bilder från hela spektaklet senare, var bara tvungen att skriva av mig lite.

/ ellie


Inlämning av dator

Snart kommer en snubbe från HP för att hämta datorn, för att en tangent är sönder.
Så därför tänkte jag att jag skulle blogga ett snabbis inlägg innan den försvinner.

Jag känner mig VÄLDIGT stressad just nu och har mycket att tänka på. Har för det 1a inte packat NÅGONTING hemma hos Ingela och det känns jobbigt eftersom att det bara är 1 vecka kvar tills flytten är. Så denna helgen blir det bara en massa packande för våran del.

Måndag så är det Vårruset som jag, mamma och Annie ska "springa" haha eller inte, det kommer nog bara att bli gång för våran del. Men det ska ändå blir roligt.

Tisdag så fyller ju min älskling år, och hans mamma Ingela också. Så då ska vi nog hinna med lite tårta hoppas jag!

Onsdag är det dags att skriva på kontraktet på lägenheten och detta sker klockan 10.00! Vilken lycka.

Torsdag så börjar FLYTTEN! Jag tror inte att ni fattar hur mycket jag längtar.

Resten av helgen blir nog en blandning av uppackning och besök i vårat nya hem!



Ego Elin!




/ Ellie ♥

Go låt

A day to remember - If it Means a Lot to you

Valborg

Igår så var det Valborg och vi bestämde oss för att vara hemma och mysa hela kvällen.
Krille drack sina Duff Beer som han har specialbeställt från Tyskland. Haha det är jävligt coolt måste jag säga. Jag fick inte bara EN blick efter mig när jag var och hämtade dem från Systemet igår haha. Alla ville ha sådana.

 

Själv drack jag mitt favorit Rosévin Mulderbosch. Mumma!




Här är också lite nyinköpta nagellack jag köpt. :) Nagellack gör mig glad.

 

De två första nagellacken är från Make Up Store. De Turkos-gröna heter Marcus och de silvriga heter Michael. De kostar 130:- / st.


Det lila nagellacket är från O.P.I och de heter B30, kostar 150:-


Det orangea nagellacket är från HM och det vet jag inte riktigt vad det heter men det kostar 49.50! Lätt prisvärt och bra nagellack.



 

Ikväll ska vi hem till Ulla på 50års kalas och då tänkte jag att jag skulle prova det silvriga lacket. :) kommer nog bli toppen tror jag.

 

Kram

/ ellie ♥



RSS 2.0