Övertid, födelsedagskalas och flytt

Ja just nu så har vi sjukt mycket att göra på jobbet. Så är det iof alltid veckorna innan semestern. Blir övertid mest hela veckan och nästa med.
Men ett roligt inslag i denna tråkiga vecka kommer det iaf:


Alissa fyller 1 år imorgon!!
♥ Grattis ♥



Vi ska dit på kalas och det ska bli jätte kul! Var och inhandlade hennes present igår. :) Men det är sjukt svårt att köpa present till en sådan liten plutt. inte mycket som hon kan leka med än. Men vi bestämde oss för att köpa en present som hon kan "växa i". Vad vi köpt kan jag inte skriva här ifall hon läser det :P HiHi


Sen så ska Jimmy och Jessica också flytta i helgen!! Äntligen, som de har väntat! Fast det blir nog mest en massa målning i helgen! Ska bli jätte kul att få hjälpa till! ♥

Nej nu ska jag sätta mig bredvid min älskling och kolla klart på fotbollen. Kram kram

/ ellie ♥

Midsommar 2010

Vi hade en helt underbar midsommar. Vi åkte ut till Lyr i torsdags och senare på kvällen kom också Jimmy, Jessica och Alissa. Det blev en lugnt kväll med en del fotboll. Gick och la oss i tid och laddade inför morgondagen.

I fredags så vaknade vi upp rätt tidigt. Jag och Jessica tog då på oss stövlarna och gick ut för att plocka en massa blommor. Vädret var underbart, även om det blåste lite.
Vi gjorde fina kransar med våra blommor!

Alissa var helt underbar hela helgen (lite gnällig får man faktiskt vara)

Jag tycker att hon är världens goaste unge, är glad att få spendera tid med henne, man blir så lycklig!

 


Älsklingen fick också en krans

 

Inte ett enda moln, och det är Midsommar?!?!

 


Efter att vi lagat lite mat och gjort ordning oss så gick jag, Jessica, Jimmy och Alissa till dansbanan för "barndansen". Alissa är ju lite för liten för sånt med självklart så ska hon dit när det är midsommar.

 

Checka in denna tuffingen

 


Efter dansbanan så kom Sten och Pat äntligen fram. Vi började käka för att sen ge oss in i en blött kväll (dock inte av regn :))








Blev självklart lite MMA emellan drickandet





Efter detta så drog vi till dansbanan för en kväll fylld med en massa bugg!!
Dessutom så träffade vi på Pebben (Per-Johan Axelsson). För er som inte vet så spelar han i Frölunda. Och självklart så skulle jag och Jessica få ett kort tillsammans med honom haha. Jävligt synd att Jessica blundar bara.








Tillslut blev det ett riktigt kramkalas





Denna bilden får avsluta våran underbara kväll






Tyvärr så togs det inga mer bilder resten av helgen. På Lördagen var det underbart väder och vi låg mest ute i solen och gassade. Som vanligt så brände jag mig, jag lär mig aldrig!
Vi tog också med oss Alissa på hennes första båttur. Va riktigt roligt och jag tror att hon tyckte att det vet roligare än vad pappa Jimmy tyckte hehe.

Vill tacka våra underbara vänner som förgyllde våran helg. Vi hade det hur kul som helst och hoppas att ni snart kommer och hälsar på igen!! ♥ Mycket kärlek till er!


/ellie

Ute på Lyr

japp nu har vi kommit ut, efter 2 timmars bilfärd i massa köer så kom vi äntligen fram.

Nu väntar en underbar helg med sol (förhoppningsvis), god mat, god dryck, dans och sång. Snart kommer bästa vännerna hit och vi får nog en hyfsat lugn kväll så att man är pigg inför morgondagen. Måste ju orka plocka blommor och göra kransar och duka och göra potatissallad. Mumms.


Bilder och info om hur vi haft det i helgen får ni efter de här fina dagarna.

/ ellie ♥

Midsommar

Åh vad jag längtar tills på Torsdag!!

I år så blir det återigen midsommarfirande på Lyr. Med underbara vänner.
I år så ska våra kära kärra vänner Jimmy och Jessica följa med, självklart så ska Alissa också hänga på att fira sin första midsommar!

Sen så ska min kära vän Sten och hans "roommate" Pat hänga på. Sen kommer Krilles kusin Erling också vara med och några från Lyr. Kommer bli hur kul som helst! Längtar verkligen!

Är så himla roligt att man får ha med sig sina nära och kära och fira midsommar med dem, bättre kan det inte bli!



Lyr (paradiset)





Dags att skriva lista om vad som ska inhandlas inför midsommar. Blir nog att vi sitter nere i sjöboden och käkar, mycket mysigare där och bra med plats.


/ ellie ♥


Migränens återkommst

Hej hopp.
West Coast Riot i torsdags var hur bra som helst! Förutom att min huvudvärk började komma. Sen i fredags när jag kom till jobbet så kom min migrän igång och FY FAN va dåligt jag mådde. Jag har inte haft min migrän på flera år nu men nu var det dags igen. Jag mådde så fruktansvärt illa och var nära på att spy flera gånger.
Pappsen var så snäll och kom och hämtade mig på jobbet så att jag slapp åka buss hem, hade nog aldrig pallat det. Sov hela dagen och sedan var huvudet lite bättre iaf, inget illamående kvar.

Sen under helgen har huvudvärken kommit och gått lite som den vill men igår kväll så kom det en riktigt släng av migrän. Jag kunde inte ens sova. Jag låg i sängen och mitt huvud dunkade så mycket att det kändes som värsta partyt ever där inne!! Blev svårt att sova inatt så jag gick inte till jobbet imorse. Just nu så har jag lite "efterskallvar" från gårdagens utbrott men det är MYCKET bättre. Förhoppningsvis så går jag till jobbet imorgon, har mycket att göra!

För er som någon gång har haft migrän så vet nu hur illa det är! Det går inte att förklara hur ont det gör, Man vill liksom bara gå någonstans där det inte finns något ljus eller ljud!



Här kommer bilder på lite gött folk och lite bilder på banden, dock är det hur svårt som helst att ta kort på konserter. Fick en bra video på Dropkick Murphys men jag pallar inte lägga upp den på Youtube nu.

My best friend Sten!




The Specials





Flogging Molly


Best buddys!


Rise Against



Dropkick Murphys



/ ellie ♥

Konserter

Här kommer ett urplock av konserter jag vart på. Något som jag verkligen brinner för!


  • The Offspring. Var en av mina första konserter, och då var man inte gammal, 10 år. 1999 på Liseberg. Kommer inte ihåg så mycket från den men det va säkert grymt.
  • Looptroop x8. Alltid lika bra på scen, kan inte komma ihåg hur många gånger jag har sett dem, ca 7-8 gånger kanske?
  • Atmosphere x2. Första gången jag såg han så var jag 16 år och AVGUDADE honom. Och då spelade han på Sticky. Jag hade fått låna min systers väns legitimation och gick dit själv. Trodde inte jag skulle komma in, hon va ändå 23 år på legget, men det gick så bra så och jag hade en underbar kväll.
  • Blindside x2. Såg de både som förband till Linkin Park i Globen och sedan på Pier Pressure 2007. Sjukt bra måste jag säga.
  • Linkin Park. I Globen 2007 tillsammans med Sten. Svårt att beskriva känslan att att stå längst fram på en sådan konsert!
  • AC/DC. I Globen tillsammans med Krille, Annie och Christian. Hade en underbarhelg i Sthlm.
  • Volbeat. Helt klart de bästa Live bandet. FAN va bra det var. Stämningen var på topp!
  • Rise Against. I fryshuset, Stockholm. Även om detta är mitt absoluta favorit band så måste jag säga att det var den sämsta konserten jag vart på, inget prat, ingen glädje, helt enkelt tråkigt! Hoppas inte att det är samma sak på West Coast Riot.
  • Paramore. I fryshuset, Stockholm. Detta var däremot en riktigt bra konsert, underhållande. Dock tråkigt att man fick vänta tills 4 st förband hade spelat och trängts med 400000 fjortisar typ.
  • Billy Talent. Såg dem på Pier Pressure 2007. Grymt bra live. Var rejält svettig efter denna konserten.
  • Bloodhound Gang. Sjukaste konserten jag vart på! Massa äckliga grejer gjorde de på scen som att t.ex dricka en kanna öl, spy upp det och sen dricka det igen!! SJUKT!
  • Takida x5
  • Governor Andy
  • Björn Rosenström
Och några mer. Kommer inte ihåg alla jag vart på.



Här kommer iaf de som jag tycker ha gjort det bästa intrycket på mig, de som har haft det bästa konsertframträdandet:


VOLBEAT

 

/ ellie ♥


Emmys Kalas

Ja i lördags så blev det en lång dag. Först var det kalas för Emmy och sen fortsatte kalaset till ett litet partaj.
Lägger upp lite bilder som visar lite vad som hände.

I Torsdags fick Emmy en Cykel! Hon blev väldigt glad för den och nu cyklar hon runt gården hela dagarna!

 

Sen fick hon också en sparkcykel som var ett riktigt dragplåster.

 

Självklart så var Leia på strålande humör.

 

Pappa, mamma och bror min

 

Grillmästarn




Mammsen provade lite nya frisyrer









Sen hade vi riktigt roligt!!















Gud va jag älskar min Kamera!! :D

/ ellie ♥


Dermalogica

Har nu fått mina Dermalogica produkter jag beställt från England.
Hur smidigt som helst, tog 8 dagar och är hälften av priset vad det kostar här!! Lätt värt det.
Klarar mig inte utan dessa krämer, HUR bra som helst!!



/ ellie ♥

West Coast Riot!

Japp på torsdag är det dags för West Coast Riot, helt underbart.

Grymt bra band, grymt bra vänner och förhoppningsvis GRYMT BRA väder!!!

Några av banden man ska se:

Flogging Molly
A Day To Remember
The Hives
Rise Against
Dropkick Murphys


En go låt so verkligen gör en glad!
Flogging Molly - Seven deadly sins

 

 

Någon mer som ska dit??


 

/ ellie ♥

 


Emmy 3 år

Idag fyller min underbar systerdotter, och numera granne, Emmy 3år.



GRATTIS PÅ DIG SÖTNOS!


Tänk va fort åren går, redan 3år, jag kan inte riktigt fatta det. Världens goaste unge är hon!


Har satt ihop lite bilder som speglar Emmys lilla personlighet!






Sötnöt!

/ellie ♥


Plantera och lyssna på go låt

Aerosmith - Dream On

 

Idag begav jag mig till blomsterlandet för att köpa blompinnar till mina fina Orkidé som tyvärr har fått sig några stötar (vad jag tror iaf, jag vet inte när det hände men det ser ut som att någon har kommit emot den) och böjt några kvistar. :( Är så ledsen för den är sååå himla fin. Har ju fått den av syrran med familj som inflyttningsblomma. Jag tror tyvärr inte att de 2 st kvistarna som är skadade kommer att klara sig :( Usch.

 

Men när jag var där i affären så kunde jag ju inte motstå att köpa en fin blomma/kaktus/suckulent + kruka att ha i köket. Har verkligen fått upp ögonen för det här med blommor. Men det är ju inte så konstigt när syrran är Florist och mamma är blomgalen :)

 

Innan jag började att plantera

Planterad i krukan, dags för dekoration

Detta blev resultatet, rätt så nöjd faktiskt. Ska dock köpa några mer lila kulor

 

/ ellie ♥

 

 


Student, MMA, 2a Långgatan och Spindlar!!

I fredags så tog min underbara vän Angelica studenten, så vi var först hemma hos henne och åt gott och drack gott. Sen drog vi med henne på studentfesten som var på BLVD. Det blev en mycket trevlig kväll och vi dansade jätte mycket, hade till och med sår som blödde på fötterna :D




Min fina flicka!  Helt underbar!











Hon fick så mycket som 14 st Marimekko skålar. Plus en jätte stor!
:)

Time to go out!











Underbar kväll. Och jag vet att Angelica fick en bra kväll också! :)



i Lördags så tävlade Krille och Jimmy. MMA är det de tävlar i, och för er som inte vet vad det är så är det en kampsport, Mixed Martial Arts. Tyvärr så åkte båda ut i första matchen men jag tycker att de var hur duktiga som helst!!


Jag och Jessica tog oss en go fika innan.
Is-chai är något av det godaste






Krille kör hårt!!




Och sen var det Jimmys tur



Kramkalas!


min snygging och hans blåtira!



Sen var vi också på 2a Långgatan och kollade på allt som hände där. Dock så hade jag råkat ändra inställningarna på min kamera så jag tog bara i RAW-format, vilket betyder att jag inte kan kolla på bilderna på datorn utan att ha ett speciellt program, får fixa det!



Söndagen spenderade vi på mitt sommarställe i Hästevik. Vi städade och fikade. Plockade ut fåglar ur skorstenen och kollade på ÄCKLIGA spindlar.

Och eftersom att jag inte såg att inställningen var ändrad på kameran så kan jag inte lägga upp alla fina bilder som jag tog på dagen. Har bara bilder på fågeln och spindlarna, men jag vet ärligt inte om jag pallar att lägga upp dem ens.
Är ju så fruktansvärt rädd för spindlar att jag nästan började gråta när jag såg de på den lilla bildskärmen i kameran. Men nu ska jag vara stark att trycka upp de här och kolla på dem VARJE dag. Får se hur det går.
för övrigt så är det ett spindel-bo i källaren på landet, och jag har inte vågat mig ner där på många år. Till och med Kristoffer tyckte att dessa spindlarna är skit läbbiga. USCH!!



En Karp-unge som bodde i våran skorsten.

Usch jag fattar inte ens hur jag pallade detta! Nu mår jag svin dåligt och har ont i magen!! kommer drömma om dessa j*vla spindlarna inatt.

 


det kryper i hela kroppen på mig

 

/ ellie ♥

 

 

 


Sommarkläder

Var för någon vecka sen med Krille på Backaplan och hittade lite fint inför sommaren. 2 av tunikorna fick jag av Krille för att han är världens bästa kille! :)

denna fick jag köpa av Angelica

99:- HM



Gina Tricot 249:-



Gina Tricot 149:-



HM 49:-
Älskar dessa linnena, har ett i grått också. Rätt så genomskinliga och hur snygga som helst, och priset behöver vi inte ens prata om :)


Åh vad jag älskar sommaren.!

Nu är jag på jakt efter snygga shorts. Ska se om jag hittar några när jag får pengar. Och kanske en till långklänning, såg några snygga på GT. Just Love it!

/ ellie

Planering

Ja nu är jag riktigt sugen på att börja planera en ny tatuering (får hoppas att mamma och pappa missar detta inlägget).

Och jag vet precis vad jag vill ha! Ska ha en mexicansk Candy Skull / Sugar Skull på båda mina fötter.
Många som inte har så mycket gemensamt med tatueringar vet antagligen inte vad det är. Men det är iaf en mycket färgglad och annorlunda dödskalle.

Nu är det bara att börja skissa upp ungefär hur man vill ha dem och vilka färger som ska användas. Jag vill också att det ska vara lite skillnad på den högra och den vänstra. Typ Glad och Ledsen.

Sen är också den största frågan var man ska gå. det finns så många bra tatuerare men jag vill gå till någon som har gjort många candy skulls och som är grym på färger. Men vi får se.

Kommer inte att göra det fören till vinterns ändå för min ekonomi tillåter inte det.


Här är den sugar skullen som jag kommer ta mest inspiration från:


och här är några mer gryma bilder:

Fotografering och Barnpassning

Här kommer lite söta bilder på min syster, Emmy och Christian











På Lördagskvällen efter namngivningen så pasade vi Emmy hela dagen och natten. Jätte mysigt!




Sötnöt!

 

/ellie ♥


Länge sedan

Ja nu var det ett tag sen man bloggade igen. Jag fattar inte varför jag aldrig har tid längre?! Man ska tvätta och städa och laga mat och massa annat. haha men så är det ju. Mest av allt så har vi gäster här, och det älskar jag, alltid roligt när någon hälsar på!

Vi hade en mycket trevlig helg denna som var nu. I Lördags så hade Leia namngivningskalas. Alltid lika kul med sådana tillställningar. Och toppen av allt så blev jag fadder ännu en gång! Helt underbart att min bror och Linda ville att jag skulle bli fadder för Leia.

Självklart så blev jag väldigt rörd när de frågade mig, det är ju ett underbart ansvar man får. Och jag har ju redan ett underbart fadderbarn, Alissa, så detta känns som dubbel lycka!

Jag kommer att ta hand om Leia så bra jag bara kan. Hon är en helt underbar liten tjej som man bara vill ge en massa kärlek till! Nu får hon ta att kalla mig Fadder-Faster Elin, hihi.


 

Tack för en underbar dag!

 

/ellie ♥

RSS 2.0