Mina syskonbarn!

Jag är så glad att jag har två söta små flickor som mina syskonbarn. Blir så lycklig varje gång jag får träffa dem!!


Min syster Annie med våran brors dotter Leia i famnen och hennes dotter Emmy

 


Blond vs Brunett

Jag är mycket tveksam på om jag ska behålla mitt bruna hår. Vad tycker ni?






Hjälp mig!!




Mys-kväll

Ja ikväll blir det mys med film och go Ben & Jerry's. Älskar den glassen, jag får aldrig nog!

Den här underbara ska jag smaska på idag :)



Lägesrapport

Ja det va ett tag sen jag nu uppdaterade vad som händer i mitt liv. För det mesta så är det väl som vanligt men jag längtar nått så fruktansvärt tills vi får våran lägenhet. Det kommer att bli hur kul som helst!
Den senaste veckan så har jag gått igenom mina flyttlådor som jag har hemma hos mamma och pappa för att kolla vad man har och vad man inte har inför flytten. Och det var verkligen hur kul som helst!! Jag hittade en massa roliga grejer som man inte sett på ett tag. Gamla kort från skoltiden och skolkataloger är något som jag alltid tycker är roligt att kolla i.

Sen hittade men saker som man fått i present genom åren, som man då inte tyckte va riktigt lika roligt som det är nu. Det som jag tror jag blev mest glad för var bestick som jag har fått från Mormor och Morfar, hur fina som helst!! Jag älskar verkligen dem. Ska försöka ta kort på dem så att ni kan få se hur de ser ut.
Jag hittade allt från kokböcker, juldukar, rivjärn, massa kastruller till jätte fina handdukar. Känns inte som att det är så mycket men behöver köpa nu ändå. Visst så är det väl en del men inte så mycket småsaker i alla fall.

Det jag vet som verkligen är ett måste är soffa, matsalsbord + stolar, dammsugare, mopp + hink, taklampor... ja det blir en del ändå. Vi sparar så mycket pengar vi bara kan nu så att vi ska kunna köpa de grejerna vi verkligen vill ha.

Man tänker på vad vi ska göra och hur vi vill ha det i våran lägenhet, och vi bollar idéer fram och tillbaka. Tapeter, färg, garderober!, spottar i taket?, bänk i badrum, förvaring, ja det är en del som åker runt i våra huvuden just nu.

Annars så är det väl inte mycket som händer. Jobbet går bra och vintern fortsätter. Är faktiskt glad att det fortfarande är snö :) även om det skulle vara lite skönt om det snart blev vår.

Har också köpt en biljett till Pink i sommar tillsammans med min mamma och min syster! Sen ska vi ju gå och kolla på Peter LeMarc!
Och snart är det showen "Dyngkåt och hur helig som helst" med Mia Skäringer, det ska verkligen bli kul!

Och i sommar är det ju en del konserter/festivaler man vill gå på. Men det är ändå sjukt att de flesta jag vill gå på är just här i Göteborg på Frihamnspiren:
  • West Coast Riot 17 Juni. Rise Against, Flogging Molly, Dropkick Murphys, A day to remember
  • Metaltown 18-19 Juni. Rammstein, In Flames, Bullet for my Valentine
  • Pier Pressure 20 Juni. The Sounds
ÅH jag vill verkligen gå men jag vet inte vilken?? Det är inte så att man har råd eller tid att gå på alla 3. :(
På alla 3 så är det något band som jag VERKLIGEN vill se, usch usch usch.


Nu har jag uppdaterat lite på vad som händer i mitt liv just nu. Nu måste jag kolla på OS. Kommer verkligen sakna det när det är slut!!

Kram kram
/ellie ♥

Önskelista

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en önskelista här inför min födelsedag :D Jag vet att det är lite tidigt än men det är lika bra att börja i tid för jag glömmer alltid av en massa grejer som jag vill önska mig.

  • Först så önskar jag mig en ring från Thomas Sabo. Eftersom att den kostar en del så önskar jag mig väldigt gärna ett bidrag till den :)

  • Man kan ju aldrig få för mycket av klockor, eller? :) jag önskar mig en sjukt snygg Lila Adidas klocka i deras modell Candy. Hade blivit fruktansvärt glad att få bära den på min arm :)

  • En biljett till årets Pier Pressure hade vart kul att få. The Sounds ska nämnligen spela där och det hade ju vart kul att se dom, eller rättare sagt jätte kul!


  • Margrethe skålar från Rosti Mepal önskar jag mig också. Helst Lime gröna, i alla möjliga storlekar.

  • Glas är något man behöver när man ska flytta hemifrån. Och jag har börjat att samla på 2 sorters glas från iittala. (Båda finns på freeport)
Gråa Aino Aalto glas, 22cl, 4st

Gråa Kartio glas, 40cl, 4st

 

  • Det fattas några delar till min höganäs service som skulle vara bra att ha.
Svarta trekantiga assieter, 4 st
Svarta collection muggar 20cl, 6st

  • Mine glas från Kosta Boda har jag samlat på ett tag och jag har 10 st. Men jag tror att jag ska önska mig några till. De färgerna jag inte har är: Light Blue, Light Pink, Beige och Moss-green.



  • En berlock till mitt arband önskar jag mig med, en döskalle.

  • Lite kläder som hade vart kul att få. :) allt från Gina Tricot





Efterhand så kommer jag att fylla på lite mer. :)

/ Ellie ♥

Åre

Nu sitter vi här framför brasan och myser efter en kall dag i backen! -25 grader i morse, fruktansvärt kallt var det när man gled ner för backen. Och igår så köpte vi en lägenhet! :D så himla roligt! Jag är gladast i världen. så snart är vi Kärrabor!! 14 maj så flyttar vi in i en 2,5a på Lillekärr södra! Yes. Blir lite mer update senare för nu ska vi fira! :D Kram ellie

Tatuering

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på min tatuering också! :)







































Åre Imorgon!!

Jaa jag tänkte att jag skulle hinna blogga lite innan jag packar klart min väska för ikväll. Då är det dags att åka till skidbackarna! Åre here we come. Som jag har längtat och nu äntligen ska man få åka lite skidor. Men eftersom att vi har soppas mycket snö här hemma så längtar man inte riktigt lika mycket till snön, men snö är alltid underbart.
After skin drar också en del faktiskt och varm choklad i backen och en kall go öl i bastun. Ja det ska helt enkelt bli jätte kul att åka.
Jag undrar dock hur resan dit kommer att bli, minst 14 timmar i bil? Jag lär ju vara trött och sliten när man kommer upp. Kanske inte den roligaste vägen att åka heller, snö träd snö träd snö träd åhh ett hus snö träd snö träd snö. :)

Idag är schemat fullspäckat.
  • Upp och packa väskorna
  • Åka och hämta minibussen på Toyota
  • Åka till systemet och handla massa gott
  • Åka hem till pappa och hämta några grejer
  • Åka till stan och köpa en dermalogica kräm
  • Åka till 4 Gott och handla godis
  • Åka och handla matsäck
  • Åka till Kungälv och hämta upp sten och kanske hyra skidor
  • Äta något bör vi nog också göra
  • Sen ska vi försöka att sova lite innan vi åker
Ja, det kan bli en hektiskt dag!

Idag så firar jag och Kristoffer 1årig förlovningsdag!! Eftersom vi inte hinner fira det idag så var vi på bio igår och myste lite. Vi kollade på Avatar. Sjukt bra film! Älskar den. Grät några gånger under filmen och skrattade en del. Har du inte sett den så gör det!! Krille fick också en väldigt fin morgonrock av mig som han tyckte om. Lyckat köp måste jag säga.

I torsdags så köpte jag ett par nya skor. Åh vad jag tycker om dem. Ett par boots som jag har velat ha så länge men vart lite snål för att köpa, de kostar ändå 1200. Men nu gick ett par av de skorna som jag använder mycket sönder så jag tyckte att det var dags att köpa dem. Bilder kommer upp sen.

Vi ska också bjuda på en lägenhet på tisdag! Så vi får hålla oss nyktra den dagen, hoppas verkligen att vi får den!!



Lite blandade bilder





Får väl se om jag har någon tid över i Åre för att blogga.
Ha det så bra

/ Ellie ♥

RSS 2.0