Stockholm

Kom nyss hem från Scandinavium. Frölunda-Modo 4-2. GÖTT. Första matchen för oss för denna säsongen, kändes bra, som vanligt.

Imorgon är det dags. Jag är SÅ glad. Jag ska få se mitt favoritband, äntligen. Denna dagen har jag väntat på länge.
Japp så imorgon lånar vi en Toyota från Krilles jobb och drar upp till Sthlm. Sen blir det hem igen efter konserten för lite sömn innan bröllopsfesten på lördag. Jippi.

Bilder kommer sen.

/ Ellie ♥

Mat

Jag älskar mat, vem gör inte det? Men jag har ett litet problem. Jag har så svårt att hitta på något gott att äta.
Jag vill ha något gott som är lätt att göra och som inte tar 3 timmar att göra. Kan inte någon dela med sig av sina favoriträtter med mig? Jag måste få lite inspiration. Snälla?!

Dagens mat blev iaf en av mina favoriter. Det absolut lättaste att göra, men jag kommer nog aldrig att tröttna på det :D Stekt falukorv med makaroner. Mumms! Jag vet att många tycker det är tråkigt men jag tycker att det är såå gott.
En liten förrätt till det blev också en stor favorit avokado med citronpeppar. Har du aldrig provat det? Gör det. Det är himlans gott. 


Kom nu med lite förslag på lätta maträtter som inte tar upp hela eftermiddagen och kvällen att göra.

/ Ellie ♥

Kärlek


Roliga saker!

Denna helgen har vart jätte trevlig!
I fredags så var vi och firade Angelicas 18års dag. Först blev det Middag på Riverton hotell, uppe på skybaren. Mycket god mat och bra sällskap. Angelica fick en del presenter och mycket hurrande. Efter maten gick vi till Trädgår'n där det blev mycket dans!
I Lördags så var vi hos min bror på en försenad 30års fest. Hade verkligen jätte kul och kvällen blev rätt sen.
Igår var det utflyckt med Ingela. Först åkte vi till Stjernboden i Ubbhult, bara för att kolla in en mer ovanlig affär. Hade sjukt snygga kläder, men tyvärr priser därefter. Efter det åkte vi till Freeport och vidare till 421. Jag hade tänkt att inhandla en jacka, men så blev inte fallet. Blev faktiskt inte mycket handlande alls, bara en röd gosig matta till mitt och Krilles badrum.


Nu tänkte jag lägga upp lite datum som jag längtar till!

30 Oktober:
Rise Against i Sthlm, SJUKT kul ska det bli. Jag har längtat efter denna dagen mycket länge nu.

31 Oktober:
Paul och Jennys bröllopsfest.

14-15 Oktober:
Firmafest. Först paintboll (inte så JÄTTE kul när man är ensam tjej på företaget, men så är det ibland). Efter det blir det spa m.m. på stenungsbaden. :)

20 November:
2½ årsdag tillsammans med min Älskling.

30 November:
Paramore i Sthlm!!

24 December:
Julafton!! :D Jippi

31 December:
Nyår. Vet inte än vad som händer på nyår men det blir väl alltid något.

6 Februari:
1årig förlovningsdag!

7-14 Februari:
Åre!!!

Förhoppningsvis så kommer det in mer datum i denna listan! :)

/ Ellie ♥

Bilder

Hittade lite roliga funktioner på webcameran som våran dator har :)
Riktigt kul!






/ Ellie

Sjukt coola brudar!!

En cover på "Toxicity" av System of a Down framförd av 3 grymt coola brudar!!

 

 

/Ellie

 


Svininfluensan

Nu kommer ett inlägg där jag kommer att visa en del aggressioner!!
Jag blir så trött på alla människor som tjatar om att de INTE ska ta influensa vaccinet. WHAT THE FUCK??
Först och främst så är det inte er själva ni ska tänka på, utan de som verkligen kan bli riktigt sjuka! Största tanken med vaccinet är för att skydda de utsatta grupperna så att de inte blir sjuka. Tänk på de i er omgivning!! Tänk på alla småbarn som inte får ta vaccinet och som kan bli jätte sjuka, känner inte du att det är en bra gärning att skydda dem från det då? Och alla de som är allergiska mot ägg och som inte heller få ta det.

Jag vet att det är en himla massa snack om att innehållet av vaccinet är farligt och att biverkningarna kan vara fruktansvärda. Men för det första så har ALLA vaccin någon form av biverkning som några stycken får, det är inget man kommer ifrån. Visst finns det kvicksilver i vaccinet och det är klart att det inte är bra, i en STOR mängd. Men kvicksilvret i vaccinet motsvarar en tiondel av den som finns i en portion fisk. Alltså inte så farligt!

Och visst så är det vissa som får en del biverkningar av vaccinet, men är inte det bättre än att någon blir riktigt sjuk? Man kanske får huvudvärk, ont i muskler och blir trött, men kan man inte stå ut med det i en eller två dagar? Det är ju trots allt inte alla som får biverkningar. Och biverkningarna är oftast mycket lättare än att ha själva influensan.

Och ja, det finns risker med båda att ta det och att inte ta det. Man kanske till och med tar det förgäves om inte influensan blir så stor som man befarar. Men vaccinet finns redan här så jag ser ingen anledning till att inte vaccinera sig. Vaccinet dödar inte, men vi vet att Svininfluensan gör det!


Har du inte tänkt att ta vaccinet så tycker jag att du ska ta dig samman och tänka efter ordentligt. Jag tänker i alla fall inte riskera min familjs eller mina vänners hälsa.


/ Ellie ♥

Promenix

Igår va vi ute och promenerade med Jimmy Jessica och Allisa. :)




/ Ellie ♥

Kanye West

Jag måste bara säga att jag älskar Kanye West. Han är LÄTT den coolaste artisten som finns. Och hans musik, ingen slår den. Låt efter låt slår han igenom.

Tyvärr så kan jag inte lägga in någon riktig video från Youtube för de är blockade. Men med denna kan ni iaf höra en av de många bra låtarna han gjort.
En av de bästa jag tycker han gjort är Love Lockdown, kolla in den här: http://www.youtube.com/watch?v=ZVZX-W3vo9I


/ Ellie ♥


Roligt


Middag

Ikväll blir det middag hemma hos Jennie och Robert. :D Ska bli jätte kul.
Min huvudvärk har inte försvunnit riktigt än, tror att det är en förkyllning som spökar.

Igår va jag inne i stan igår och handlade lite. Blev sjukt glad när jag hittade mina leggings som jag så gärna ville ha, fanns bara 1 par kvar!! :D

Sen köpte jag detta:


Armband från Lindex

Klänning från Lindex

Skärp från Gina Tricot

Längtar tills imorgon då jag får träffa Jessica och Lissen! Känns som det va jätte länge sen (även om det bara var en vecka sen).
Kram kram

/ Ellie ♥

Huvudvärk :(

Idag är jag hemma. Vaknade i morse av att mitt huvud bara dunkade, orkade inte ens ringa jobbet, så fick skicka ett mess till Sten. Sov till kl 12:30, och det behövdes. Jag känner fortfarande av min huvudvärk men det är bättre. Tror att jag börjar bli förkylld tror jag, halsen gör ont :(.

Nu kommer lite uppdatering från i helgen.
I Fredags var vi hos Jimmy, Jessica och Alissa. Vi åt Tacos, kollade på Idol och drack en del vin.
De frågade oss också om vi skulle vilja bli faddrar åt Alissa. Vi blev helt överlyckliga och tackade såklart Ja! :D Hur kul som helst. Efter en del vin, öl och cider blev det Sing Star. Jag va lite trött och somnade mitt uppe i allt, men vaknade efter en stund och var fit for fight!





I Lördags så var jag först med Annie (min syster) och hjälpte henne att sälja en del grejer på loppmarknad på kommersen, det var faktiskt rätt kul, men man va väldigt trött efteråt. Sen åkte vi till Paul, Jenny och Wincent för att fira Jenny, hon fyllde nämligen år i Fredags.
Efter det åkte jag och Krille hem till Linus och Linda för att kolla på fotbollen, Annie och Emmy var också där. vi hade en trevlig stund, alltid lika kul att träffa familjen!

Söndagen var en lugn dag, liten sväng till Ikea och annat, annars va det helt okej. :)


Igår hade jag en oturs dag :(. Det va dags att åka till Shock igen och lämna in min skinnjacka, för 2a gången!!!
Den har åter igen gått sönder i fodret i armarna, jag blir så irriterad. Som tur är så är de som jobbar på shock väldigt snälla och självklart får jag en ny jacka, men denna gången ska jag kolla direkt så att det inte spricker, isf kan man kanske rädda den genom att sy bättre sömmar.

Efter det gick jag till Vero Moda där jag köpt mina älskade leggings, som också har gått sönder. Och självklart så hade de inga kvar! De tar tydligen slut så fort de får in dem. Så J*VLA tråkigt för jag älskade verkligen dem.
Så nu får jag åka dit typ varje dag för att försöka få tag på ett par nya :(


Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kurera mig, måste få bort min huvudvärk tills ikväll, kören!

/ Ellie ♥



Onsdag = Greys!

Alltid lika roligt att vakna upp på en onsdag, inte BARA för att det är Greys idag, jag helt enkelt älskar onsdagar!
En bra dag sådär mitt i veckan! :)
Men jag saknar min älskling! :( Vi har inte träffats sen i måndags, för jag tyckte att vi behövde lite tid ifrån varandra. Och såhär lång tid har vi inte vart ifrån varandra på mer än 2 år. Känns sjukt konstigt. Men jag hoppas att vi kan sluta att vara irriterade på varandra nu på fredag när vi ska träffas igen.
(vet att du läser detta plutten, Älskar dig)

Nu till i lördags, JENNYS möhippa! :D Så roligt har jag itne haft på mycket länge. Mycket gott folk, mycket tjötande, mycket drickande, MYCKET skatt, mycket god mat och en hel del dansande!
Tänker inte berätta i detalj vad som hände, ifall någon läser detta som ska på deras bröllop! :)
Här kommer iaf lite bilder som inte avslöjar för mycket:


 



 

 

 


Vecka 41

Måndag:
Va på bowlingen. Vi förlorade :( Men det var kul ändå, tycker verkligen om det. Skön stämning!

Tisdag: Innan kören var jag hemma hos mamma och umgicks, sen åt vi god mat. En stund hos Annie och Emmy han vi också med! Sen sov jag hos mammsen, så mysigt.

Onsdag: (idag) Gick lite tidigare från jobbet för att jag skulle till Ungdomsmotagningen. Sen skulle jag och Mamma passa Emmy så vi åkte ut till Kållered. Hälsade på Jennie på hennes jobb (Café Grafitti). Mysigt ställe det där. Sen gick vi i några affärer, vi hade jätte kul. Emmy lyser verkligen upp ens dag!

Torsdag: Ska träffa Jessica Persika ;) och åka ut till Älvängen på ett hemligt uppdrag. hehe

Fredag: Hem till Jimmy, Jessica och Allisa på middag. Myspys!

Lördag: Hem till Paul, Jenny och Wincent en sväng. Kanske träffa brorsan och Linda. Förhoppningsvis se på matchen!

Söndag: Slappa hoppas jag!


Kram
/ Ellie ♥

 


Brand new Eyes

Sitter här och lyssnar på Paramores nya album Brand New Eyes. Än så länge tycker jag att det låter väldigt bra, men det är inte konstigt för jag tycker att allt med dem är bra :)
Har du aldrig lyssnat på dem tycker jag att det är dax för det!

 

/ Ellie ♥

hösten är här

Japp, nu har den verkligen kommit, Hösten. Men det känns snarare som vintern, fy va kallt det är vissa dagar!!
Dagen idag har vart lugnt, än så länge. Ska börja stor-städning snart!! inte så värst kul, men det behövs.
Imorgon är det fredag! :) Jippi.


Älskade min frisyr denna dagen :)

Tack och hej

/ ellie ♥

RSS 2.0