Uppdatering

Hej hej. Jag har som vanligt inte riktigt haft tid med att blogga, så nu får jag sitta här framför idol och skriva lite.
I lördags så hade jag och Jennie lite tjejkväll hemma. Vi lagade GRYMT god mat måste jag säga! Kyckling med tomatpesto, fetaost, soltorkade tomater m.m. Jag har nog inte ätit så god mat på mycket länge. Efterrätten blev också en succé. Mango och annas i bitar med en sirapssås med kanel, farinsocker m.m. på, Sen in i ugnen och serverades med passions frukt och cream fresh med apelsin i. Mumma. Efter maten hade vi en trevlig stund med massa dricka. Sen blev det krogen med en del dans.

Idag så är det GREYS ANATHOMY. Jag har verkligen väntat på detta!! Typ sen det slutade. Så nu har vi bunkrat upp med Cola och godis för ännu en underbar säsong av min favorit serie.

Sen har jag vart och shoppat lite idag :D



En ny mascara



En röd läpp-penna



Matt nagellack, det längst till höger

Sen köpte jag ett par snygga leggings! :)

Längtar tills på Lördag, då händer något kul! Men det ska jag berätta om mer senare! hehe

Förresten så vann vi våran första bowlingmatch i måndags!! :D sjukt kul faktiskt.


Hoppas inte det tar lika lång tid tills nästa gång jag skriver, måste skärpa mig.

Kram
/ ellie ♥

River Café

Igår så var Jag, Krille, Angelica, Pappa och Ulla på Afterwork på River Café.
För er som inte vet så jobbar min systers sambo Christian där som kock och kökschef. I vanliga fall så är det en lyxigare restaurang men på fredagar så har de den bästa Afterworken man kan hitta. Det har blivit väldigt populärt och igår var det 70 pers som hade bokat bord, så de som kom som inte hade bokat något bord hade lite utur.
Det är verkligen världens mysigaste stället precis vid vattnet, men den bästa utsikten någonsin!
Maten, som Chrsitian och hans kollegor står och lagar, kostar 99 kr, då får man äta hur mycket man vill av VÄLDIGT god mat. Jag var så himla nöjd igår!
Sen är det afterwork-priser i baren till kl 20.00.

Sen till det roligaste på kvällen, Music-quiz. Kl 18.00 så kommer 2 st person som drar igång hela restaurangen med sina frågor och låtar, sjukt kul!
Nu har jag gjort lite reklam för River Café, har ni inte vart där, Gå dit!!

Lite bilder från förra helgen





nu är den jätte seg på att ladda upp bilder så får lägga upp mer sen.

Kram
/ Ellie 

Stress

Stress Stress. Idag hade jag verkligen en stressig dag på jobbet, men det är såå skönt när man kommer hem sen!
I måndags så skar sig min älskling i tummen :( 3 stygn. Tyckte jätte synd om honom. Men just nu så sitter han och tatuerar sig.. :D så avundsjuk, jag vill också!

Nej nu måste jag hämta honom! Kommer mer bilder och info sen :)
Kram

/ Ellie ♥

Dålig uppdatering!!

Japp, nu har det gått en hel vecka utan något bloggande. Jag har haft fullt upp hela veckan så här kommer nu en liten uppdatering på det roliga som hänt i mitt liv.

I Tisdags så var jag hos frissan. Färgade blonda slingor och toppade håret. Vill ha det långt igen så nu blir det att toppa det ofta. Mitt hår är sjukt segt på att växa. Sen så har jag funderat MYCKET länge på att färga håret brunt, jag tycker att det är så tråkigt med mitt blonda hår, även om jag älskar det. Sen vågar jag inte färga det brunt eftersom det kommer vara sjukt svårt att få tillbaks mitt riktigt blonda hår igen. Någon gång så kanske jag kan sluta att vara en fegis.

Sen ringde Angelica mig när jag var på väg till frissan och berättade en sjuk grej:
- Hej gumman, jag har en rolig sak att berätta.
- hej hej, jaha?
- Jo, jag har anmält dig som modell för en modevisning.
- VA?!?! Vad sa du att du hade gjort?
- Jo vi ska gå på modevisning nästa lördag och du får inte säga nej.
- Men va?? Såhär kan du ju inte göra!!

Sen fortsatte denna konversationen en lååång stund. Men till sist så fick hon mig att säga ja och anledningen var att det är i en annan stad och att detta är en gång i livet det händer typ. Vad har jag att gå miste om?
Ja så på lördag är det dax för min första modevisning. Och om jag får säga det själv så lär det bli den sista haha.


Onsdagen
stannade jag kvar på jobbet lite, och med Tommys hjälp så fixade vi till mammas stötfångare så att bilen är fin nu när hon ska sälja den.
Torsdagen spenderade jag mest med Jennie på café i stan. Alltid lika roligt att träffa henne, vi har alltid mycket att prata om!!

Nu till den underbara Fredagen. Vi var hemma hos Jimmy och Jessica för att fira att Jessica skulle fylla 24 år på lördagen. Vi hade det jätte trevligt och blandade massa goa drinkar bl a. Vi fick också en sjukt god uppdukning av massa ostar, kex, vindruvor och korv. Vi hade en jätte trevlig kväll som vi hoppas kan göra om igen.

Tidigt på Lördag åkte vi till Lyr. Vi hade den mysigaste kvällen på jätte länge.
Hela familjen Borén (Kristoffers moster med man och hans kusiner), Ingela (Kristoffers mamma), Kristoffer och jag satt nere i sjöboden och hade en liten kräftskiva! Åt gott och sjöng en massa snappsvisor. Sen gick det över i en massa klassiska låtar som Brevet från kolonin hehe.
Himlen var så stjärnklar!! jag ha nog aldrig sett så många stjärnor. Sen var det mareld. Hela sommaren har jag pratat om att jag vill se mareld, och denna kvällen fick jag det. Sjukt fint och mysigt var det.
Bilder från helgen kommer upp lite senare när jag har lite tid över.

Nu ska jag krypa ner brevid plutten som ligger och ser mysig ut. jag lovar att jag ska uppdatera bättre denna veckan. Händer ju en del denna veckan också.

Många kramar
/ Ellie ♥



Lila väska!

Söndag. Jag tycker alltid att det är skönt med söndagar, lite ångest för att helgen är slut snart, men ändå skönt att komma tillbaks till vardagen. Jag tycker att det är speciellt skönt då jag har suttit hemma i 3 dagar!!

Idag kom Ingela (Krilles mor) hem  från Sthlm och hon hade med sig en present till mig. Hon är så himla snäll.
En LILA väska!! För er som känner mig vet ni att jag älskar lila. Sjukt snygg var den och jag blir jätte glad!! tack


/ Ellie ♥

Frossa

Igår kväll så blev det bara sängen för min del. Kollade på tv och spelade lite the Sims 3 :D yeeah.
Idag så låg jag kvar länge i sängen medan Krille va och grejade med bilen. Jag mår avsevärt bättre idag faktiskt, men mina bihål gör fortfarande ont och hostan vill inte försvinna. Sen kände jag att det va dax att gå upp lite, måste röra på mig för att bli riktigt frisk. Så vi åkte till Jimmy och Jessica för att ta en liten promenix, men då kände Jessica att hon också började bli sjuk. Usch vad alla ska bli sjuka nu då :(

Idag har vi syndat mer än någonsin, ätit McDonalds. Sen har vi en massa goa chips och dippar hemma. Mums. Man får faktiskt frossa lite när man är sjuk och när det är helg. Men imorgon blir det att gå ut och gå.
4 filmer är hyrda för att ses på ikväll:
1. In Cross Roads
2. Slumdog Millionaire
3. The Boat That Rocked
4. Så Som i Himmelen

Ska bli kul! Och eftersom att Krilles dvd är inlämnad så måste vi koppla in datorn till tvn för att kolla. Så jag får skriva mer senare eller imorgon.
Många kramar

/ Ellie ♥

Hemma idag

Japp, idag så fick jag faktiskt stanna hemma, feber i morse. Inte så bra. Och jag som skulle ha en mysig tjejkväll imorgon hade jag tänkt :( inget blir som man tänkt sig. Jag ville verkligen ordna något roligt för mina tjejer, vi får helt enkelt boka en annan dag! okej? Idag blir det väl att ligga hemma i sängen och tråka sig.

Men en sak är iaf JÄTTE bra. Har köpt biljetter till Paramore i Sthlm!!
Yes, Yes, Yes!! Köpte till mig, sten och krille. Kommer bli en till grym resa till Stockholm. Antagligen ska Robert med också, kanske Jennie :) Jag blir så himla glad när jag får gå på mina konserter, det är det jag lever för typ!! :D



Sen är det ett litet problem med Rise Against.
Vi Har en plats i bilen, och en biljett över till dem. 30 Oktober, sthlm. 300:-
Någon som vill hänga på? Kommer bli en sjukt bra upplevelse!!

Hör bara av dig om du vill hänga på


Nu ska jag gå upp och äta något, sen lägga mig och kolla på någon film
Skriver mer senare.

/ Ellie ♥



Mer symptom och superhjälte

Japp, idag mår jag bara värre. Har nu också fått hosta och ont i bihålen. Tillråga på allt så har jag fått nageltrång :( det var ingen rolig dag på jobbet. Jag mår bara sämre och sämre och jag vill inte vara sjuk. Jag måste verkligen jobba imorgon men jag känner mig verkligen inte bra. Får se hur jag känner mig imorgon.

Men jag fick iaf 2 överraskningar idag. Först så kom Kristoffer hem med två filmer till mig som han köpt. De 2 sista filmerna i Pirates of the Caribbien triologin. Jag blev jätte glad för att jag älskar dessa filmer.

Sen så ska jag berätta en liten händelse som inträffade i sommras. Jag hjälpte ett par från Stockholm. Deras bil blev nämligen påkörd av bussen jag åkte i påväg hem från jobbet. Jag hjälpte dem att vara vittne när polisen kom, sen åkte jag med dem till en verkstad för att dra ut deras bakskärm. De skulle nämnligen på bilsemester i Europa och deras färja gick 1 timma efter att allt inträffade. Jag åkte därefter med dem och visade vägen till Stena i Majorna. De hann med nöd och näppe med färjan till Tyskland. De var jätte tacksamma för all hjälp.
Så idag fick jag hämta ut ett brev på posten, ett tackkort där det stog att jag var deras Superhjälte, utan mig skulle de få en riktig skitsemester. Jag fick också 500kr som tack. Man känner sig verkligen glad när man har hjälpt några helt okända människor och att de verkligen uppskattar det man gjort. :) Blir så himla glad, detta gjorde min dag!

Nu ska jag krypa ner under täcket igen, har legat här sen jag kom hem ungefär, förutom när Krille kom med god Kebab till mig! Mums :) Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon.

Sjukling

/ Ellie

Förkyld, igen!

Ja, då var det dax igen. Förkylning. Jag har nog det sämsta emunförsvaret som finns. Jag får förkylning på förkylning. :( Denna gången är den inte snäll heller. Slö i hela kroppen, ont i halsen, snuvig och huvudvärk!
Jaja, jag var iaf på jobbet idag ändå. Är sjukt mycket att göra, så jag får stå ut bäst jag vill.

Igår så var jag hemma hos min syster innan kören och hämtade mina grejer från England. Trodde inte att de skulle komma fören om 2 veckor, så jag blev glad. Det var grejer från Dermalogica! Älska! Måste använda dem för att jag får så mycket smuts i ansiktet på jobbet. Men de är ju inte billiga, så det är därför vi beställer från England.



1. rengöring, Ultracalming cleanser. 2. Ansiktsvatten, Sooting protection spray.
3. Peeling,
Daily microfoliant. 4. Ansiktskräm, Skin smoothing cream. Och några prover.


Efter jobbet kom Krille och hämtade mig, så snäll är han. Vi kom hem och lagade mat. Pastasallad med bacon, kassler, korv, avocado, fetaost m.m. blev hur gott som helst. Nu ska jag försöka få Krille att kolla på Rise Againsts musik-dvd med mig! Har köpt mig en ny tidning också! :) gott!




/ Ellie ♥

Paramore

Japp. Nu har jag varit överlycklig för att JAG ska få se Rise Against ett tag nu och jag längtar något fruktansvärt! (för er som inte fattar så har jag älskat de här bandet, hmm, väldigt länge! Och jag hade tänkt att åka till England eller Tyskland nästa år för att se dem, men så kommer dem till Sverige, sjukt!)

Så kommer en annan mycket god nyhet idag: PARAMORE kommer till Stockholm den 30e November!! Jag vet inte var jag ska ta vägen, de två banden som jag verkligen vill se kommer till Stockhom, med bara 1 månads mellanrum. Jag ringde Sten direkt, dax att sitta med luren i örat när dom släpper biljetterna, för jag är säker på att de kommer att ta slut väldigt fort. :D

Elin Är Lycklig!





/ Ellie ♥









Bullterrier

Jag är lycklig! Ingela har pratat om att skaffa en hund, en bullterrier, sötaste hunden på jorden! Blir det så kommer jag bli sååå lycklig!

Här kommer en video på en skit rolig bullterrier!


Rolig helg.

Nu kommer en uppdatering på vad som har hänt i helgen, och det är en del :).
I Fredags så åkte jag direkt till Frölunda Torg efter jobbet för att köpa en present till Jennie, blev ett sött, svart, partylinne. Efter det bar det av hemmåt för att göra ordning mig inför kvällens firande.

Vi åkte till Kontiki för att möta Jennie och co där. Väldigt trevligt ställe! Där satt vi ett tag och drack en del. hade jätte roligt. Sen drog vi vidare till Gretas haha. Men på vägen dit hände det roligaste. Vi satt på vagnen och skulle åka in till stan, då kommer spårvagnschaffören ut och säger till oss att vara tysta, vi fattade ingenting. Då sa hon att hon inte tänkte åka fören vi var tysta. Vi bara skrattade, det va ju fan fredagkväll, varför skulle vi vara tysta? Vi tyckte att hon skulle skaffa sig ett nytt jobb. :) men efter ett tag så blev vi tysta och hon körde. Sen var vi tvungna att vara tysta på varje hållplats för att hon skulle köra vidare. Jävla surkärring!!! haha.
På Gretas hade vi jätte roligt och dansade hela natten lång!!

Dagens outfit



Bilder från i Fredags





Igår (Lördags) så blev det en heldag i sängen!! Var en del bakis får jag säga.
Men det bästa av allt, KÖPTE BILJETTER TILL RISE AGAINST! Jag är hur lycklig som helst, vet inte var jag ska ta vägen. :D längtar verkligen nu!
Efter att jag vaknat till vid typ 17.00 så var det dax att gå upp och åka till nästa fest. Sten skulle nämnligen ha partey hemma. Det va riktigt kul faktiskt, även om man var rätt seg. Blev en del fylla och tatueringar :)

Bilder från i Lördags


Idag så har det vart en slappdag med storhandling, städ och tvätt. :) Snart blir det mat!


/ Ellie ♥

Kalas + fredags planeringar

Nu har jag inte skrivit här på några dagar. I Tisdags så var det första dagen på kören (för er som inte vet så sjunger jag min andra termin i Kärrmossens damkör. Dit drog min mamma och moster mig en dag för att testa på att sjunga, jag tyckte att det var jätte roligt och har sedan dess fortsatt). Äntligten får man sjunga igen, det är en sådan befrielse. :)

Sen igår så var jag och Sten inne i stan och kollade lite. Och min underbara Jennie fyllde 19 år igår, detta ska firas med pompa och ståt imorgon, längtar!! Efter stan så åkte jag och simmade, som är en annan befrielse, älskar att simma, bara man hade lust att åka dit varje dag hade jag lätt gjort det. Dock inte så roligt när man ska gå själv, det blir aldrig av då.

Nu så ska vi fira min pappa här hemma. Hela familjen kommer och det blir massa go smörgåstårta!
Måste planera vad jag ska ha ta på mig imorgon också, jag får ju alltid sådan ångest!!
Försöker skriva lite mer ikväll eller imogon om jag hinner.

Kram
/ Ellie


Frustrerad

Idag så är jag hemma från jobbet, huvudvärken igen. Har inte haft den på ett tag nu så hoppades att den kanske hade gett upp, men inte det. Just nu känner jag mig lite bättre faktiskt. Iaf i huvudet.

Igår fick jag ett sms av sten där det stog att RISE AGAINST (mitt absoluta favoritband) ska spela i sthlm i oktober. Jag bestämde mig direkt för att jag skulle åka, kan inte missa denna chansen igen (sist spelade dom på Way Out West, men jag ville inte betala flera 1000kr för att bara se 1 band). Så nu när jag satte mig ner vid dator för att kolla närmare på det ser jag att de spelar i fryshuset fredagen den 30 oktober. Hmm tänker jag, jag känner igen det datumet, så jag kollar i min kalender. OCH DET ÄR VÄL KLART ATT JAG INTE KAN DEN HELGEN :(. På lördagen den 31 oktober ska Paul och Jenny gifta sig. Luften gick ur mig. Klart att det ska bli jätte kul att gå på bröllop, skulle inte hoppa över det för någonting i världen. Men jag ville ju ändå så gärna se dem.

Så jag började kolla lite tågbiljetter, tänkte att jag kan åka hem på fredagkväll eller lördag tidigt på morgonen. Men det går INGA tåg, flyg eller bussar de tiderna!! Såklart, min vanliga otur. Jag får helt enketl ta bilen upp.

Så nu behöver jag hjälp!!
Vilka vill följa med mig upp och kolla på dem?! Jag kan inte åka själv!! Snälla!





 

/ Ellie ♥


RSS 2.0