I'm in miami bitch

 

Grym party låt!

 

 

 

 


Naturbilder

Var ute och fotade lite idag. Fick till några fina kort.

Info om vad vi haft för oss första veckan på semestern kommer senare när det är dåligt väder ute, orkar inte sitta här så länge när det är sol ute.




/ ellie

Eminem

Eminem är en artist som jag började lyssna på när jag var yngre och jag har alltid tyckt om hans musik.

Sen när jag träffade Krille så fick jag reda på att han också tyckte om han och Hans musik har följt oss genom vårat förhållande. Nu så sitter vi här på Lyr och lyssnar på hans nya album! Och vi har båda två fastnat för en låt som är för jävla bra!!

I love the way you Lie - Eminem ft Rihanna


Jönköping första helgen på semestern!!

Ja nu var vi hemma efter en underbar helg i Jönköping.

Vi har mest legat på stranden och gottat oss i det fina vädret, men vi har även hunnit med fest, mat och fotboll.


I fredags så gick Jag, Krille, Annie och Christian ut för att göra stan osäker. Hamnade på ett "fjortis-ställe" haha. Men där träffade vi iaf Markoolio och Andreas Lundstedt från Alcazar och det var sjukt roligt.


Här kommer lite mobil bilder från den kvällen:








Lördagen så var vi mest bakis och låg på stranden. Jag låter bilderna tala för denna dag.





Killarna kom ner med oemotståndligt goda hamburgare









Söndagen i bilder:







Hade det verkligen helt underbart där borta!! Tack för en trevlig helg. Och ett STORT tack till Ulf som är världens bästa "värd". :) ♥

Igår så var vi hemma hos Jimmy och Jessica och blev bjudna på en underbart god middag och efterrätt. Tack ♥ Nu ska jag gå och packa klart det sista så drar vi ut till Lyr för att spendera mestadels av våran semester där. Kommer bli så skönt! Får se vilka som kommer upp och hälsar på oss. Eller om vi gör några utflykter, vi har lämnat hela semestern åt slumpen! kram på er

/ellie ♥

Sommrigt fräscht

Igår så var jag iväg och fixade mina naglar nu inför semestern. Gjorde akrylnaglar och de håller i sig i ungefär 3 veckor (beroende på hur fort mina naglar växer). Kände att jag behövde piffa upp mig lite.

Jag blev också hur nöjd som helst.


Innan

 

Efter

 

Vad tycks?

 


Just nu så står Krille och lagar lite mat till mig. Sen ska vi nog kolla med Jimmy och Jessica om vi får komma upp och kolla hur de fått det. Vi åker ju till Jönköping imorgon och kommer inte hem förens på måndag.

 

Jönköping kommer att bli en bra start på SEMESTERN!!! Känns hur skönt som helst att det äntligen är semester.

Ska försöka att uppdatera så fort jag kan.

 

Kram

/ellie ♥


Nespresso

Helt sjukt!! Idag fick vi den bästa inflyttningspresenten EVER!!!

Kom ut till landet för att hälsa på mamma, Ulf, Annie och Christian. Sen när vi sitter ute i solen och myser så kommer Mamma och Ulf ut med en inflyttningspresent till mig och Kristoffer. Jag börjar öppna paketet och jag blir helt galen!!

Vi har fått en Nespresso maskin! Som jag så länge har längtat efter att få! Vi blev sååå glada!
Nu sitter vi och tar våra första koppar med underbart gott kaffe. Man har fått med en "kapsel" av alla smaker så nu måste vi smaka av vilka vi tycker är godast så att vi kan beställa hem just dom.
Ikväll har jag tagit en koffein-fri kapsel eftersom jag har så svårt att sova på kvällarna när jag druckit kaffe!

Dags att åka iväg och köpa en Nespresso-Mjölkskummare!


Tack Mamma och Ulf för den fina presenten, vi blev hur glada som helst!

 

/ ellie ♥

Målning och Sushi

Jaha nu var denna helgen slut och den har flugit förbi fort! Har inte gjort så mycket, mest målat hemma hos Jimmy och Jessica i deras nya hus. Gick hur bra som helst och alla rummen i hela huset var målade på 2 dagar. Så imorgon är det bara för dem att flytta in!!

 

I fredags så var jag och Jessica i det nya huset och maskerade. Vi var helt grymma! Sen så han vi med lite SUSHI också. De första gångerna som jag åt det så tyckte jag verkligen inte om det men nu var det grymt gott!! Mums, det lär bli många mer kvällar med go sushi hemma!

 

 

/ ellie ♥


Väggmålning.

Snälla jag behöver lite hjälp. Det är så att jag skulle vilja ha en väggmålning på en väg i hallen/köket.
Jag har suttit och kollat runt på nätet hur länge som helst men hittar inget som faller mig i smaken. Helst så vill jag har något som ingen annan har, typ något man målat själv, eller någon annan.

Har ni några förslag på vad man kan hitta på för att väggen ska bli lite roligare, vill liva upp vardagen lite med färg!!

Några hemsidor där man kan hitta inspiration kanske??


Jag tror inte att Kristoffer hade haft något emot att ha denna på väggen hihi





Snygg eller ful? Jag tyckte den va rätt cool


/ ellie

RSS 2.0